Полезно и интересно

споделено от Любомира

Българските непо бейби

Доста се впечатлих от названието на децата на известните, което стана вайръл. Това е непо бейби. Комбинация на символ от протекция и бебе, които перфектно описват отрочетата на популярните, които абсолютно използват връзките им, за да станат известни.

Терминът е идва от САЩ, но и в България си имаме типични представители. Аз събрах моята лична класация, която може да бъде доста продължена. Но подчертавам, че аз споменавам всички тези имена в абсолютно положителния смисъл, въпреки че някои от тях не се възприемат така от аудиторията.

Старирам с Дара Екимово. Тя е дъщеря на ПР специалиста Ива и на покойния голям пузикант Дими от Сленг. Точно като баща си, и Дара поема по неговите стъпи. Но не гласовите й възможности я изстреляха, а по-скоро подобренията и уредените участия от майката. Днес Дара вече е доста популярна и има не малка фен база благодарение на труда си, но и на подбутването.

Още едно име, което няма да ви изненада, е това на Сашо Кадиев. Това, че е син на Катето Евро и притежава нейният темперамент му отваря много врати. И то не само актьорски, но и в телевизията. Няма да крия, че в началото на кариерата му не ми допадаше. Обаяе мисля, че вече е дост улегнал и се справя супер и като водещ, и като актьор.

Бг непо бейби е и Наум Шопов, който е дете на Христо Шопов и внук на Наум – известни актьори. Въпреки че и Наум се пробва в киното, учи медицина, сега е просто инфлуенсър. Явно е доста доходоносно, защото все пак успя да намери своето място и младият Наум Шопов да събере много последователи. Така излезе от сянката на известното си семейство и стана известен по свой начин.

Накрая завършвам и с Мари Константин, която е щеката на Гала. Въпреки че Мари учи за ПР, тя все пак не се появява по телевизията. Използва известността си като непо бебе, за да превзема социалните мрежи, а отскоро и със собствено студио – креативно пространство. Определено има готини идеи, за които вярвам е съдействала и майка й. Но въпреки това адмирирам, че се опитва да гради своето бъдеще по свой път.

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like