Полезно и интересно

споделено от Любомира

Uncategorized

Естествената срещу изкуствената красота

Вие на коя красота сте привърженици?

В днешно време красотата е много важна, защото живеем в епохата на изображението.

Развитието на света е преминало през множество епохи и етапи на развитие, за да стигне сегашното си измерение. Преди написаното е било значимо, хората са оставяли, множество ръкописи и послания, изкуството е било на почит. Сега всичко е технология, с която бързо може да заснемем всичко и да го превърнем в шедьовър за няколко секунди, като добавим няколко допълнителни ефекта. Стремим се към перфекционизъм, защото всичко около нас е такова. За жалост, това е илюзия и е невъзможно. Тук идва темата и за красотата. Какво е красотата, има ли изобщо естествена красота днес? Разбира се, че има и хората, които я притежават са огромни късметлии, според мен, но не се ли омаловажава тя?

Все пак натуралното никога не е абсолютно перфектно, а жените с хиляди корекции достигат някакво съвършенство… Но всички те си приличат много и това ги прави грозни, защото според мен е прекрасно да си уникален и да се харесваш такъв, какъвто си.

Пошло е да се правиш на нещо, което не си. Всичко крайно не е хубаво. Красота от типа „аз съм хипи и не се къпя, защото така съм си добре“ също смятам, че е нелицеприятно.

Ти кой тип красота притежаваш?

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like