Полезно и интересно

споделено от Любомира

Съвети за домашни лифтинг процедури

Домашните лифтинг процедури са отличен начин да поддържате кожата на лицето и тялото си здрава, тонизирана и с млад вид. Ето няколко съвета за успешно изпълнение на домашен лифтинг:
Подготовка на кожата: Преди да започнете с лифтинг процедурите, почистете лицето и тялото с подходящи продукти, отговарящи на типа кожа. Така ще премахнете грим, мръсотия и излишен себум.

Масаж: Използвайте качествени масажни масла или кремове, които са подходящи за вашата кожа. Масажът ще подобри кръвообращението, ще стимулира производството на колаген и еластан и ще помогне за изглаждане на бръчките и стягане на кожата. За по-оптимални резултати може да използвате ролер, който се вече се предлага в почти всички козметични магазини, дрогерии и аптеки.

Използвайте лифтинг уреди: В днешно време има наличност различни домашни уреди за лифтинг като фейс ролери, както вече споменах и гуаш масажори, лифтинг масажори и други. Използвайте ги в съответствие с инструкциите на производителя за ефективни резултати.

Фитнес за лице: Подобно на фитнеса за тялото, фитнесът за лицето включва специални упражнения и движения, които целят да укрепят мускулите на лицето и да улеснят лифтинга. Изучете техниките и редовно практикувайте упражненията за най-добри резултати. Може да откриете примерни видеа в YouTube, чиито стъпки да следвте.

Здравословна храна и хидратация: Поддържайте здравословен хранителен режим, богат на антиоксиданти, витамини и минерали, които са важни за здравето и красотата на кожата. Осигурете си достатъчно хидратация, като пиете достатъчно вода и не подценявайте важността на добрия сън и отдих.

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like