Полезно и интересно

споделено от Любомира

Uncategorized

Лош ден

Всеки от нас имал от онези дни, в които всичко се случва наопаки още от сутринта. И лошият късмет те преследва през целия ден, а ти се отчайваш и си мислиш, защо на мен?!

Честно да ви кажа при мен тези дни  се случват доста често, понякога си мисля, че всичко тръгва с главата надолу. Оливаш се с горещо кафе, чорапогащника ти се къса, или си забравяш ключове и документи, а после идва и най-приятната част, сред хората. Да си призная имала съм доста сконфузни моменти. Веднъж например, след един тежък работен ден, започнал с оливане с горещо кафе, отивам до супермаркета, за да напазарувам за вечеря, докато седя на щандовете с тоалетната хартия, цял куп от тази, която е на промоция се изсипва буквално върху главата ми. Беше наистина доста смущаващо преживяване. Служителите започнаха да ми се извиняват, да ми помгат, но това само привлече още повече внимание. Друг път пък, посещавайки дрогерията, бях застана пред щанда с четките за зъби, а под тях имаше шишета с вода за уста, дърпайки една от четките, друга пада и при бутилките за вода за уста се получи ефекта домино, всички отново се обърнаха да ме гледат, а аз си стоях и не знаех от къде да започна да прибирам.

Може би историите ми не са кой знае, колко срамни, ще ми е интересно да споделите ваши неловки моменти сред хората, а през това време ще ви споделя един клип, с хора, които просто не знам как не са потънали в дън земя.

https://www.youtube.com/watch?v=jTBh-q21_ZA

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like