Полезно и интересно

споделено от Любомира

Домашни тренировки

По принцип не съм особен привърженик на това да се тренира вкъщи. Според мен за всяко действие трябва да има обособено пространство, среда, която те предразполага. Но затварянето на фитнес и спортните зали ме провокира да променя донякъде мнението си.

През последния месец моят дом се превърна в моята крепост. За да се придържам към сравнително нормалния си ритъм на живот, се наложи да преустроя пространството вкъщи, така че да е мултифункционално. Задължително отделих място, което е подходящо за извършване на тренировки – все пак лятото наближава и няма как точно сега да изляза от форма.

Домашният ми фитнес включва постелка, две гирички, ластици за тренировка на крака и … май е това. Опитах се с наличните ми средства да повтарям импровизирано упражненията от инструктора ми, но нещо все не ми се получаваше – губех ритъм. Затова се опитах да открия програма, която да поддържа интензивността от предишните ми тренировки. Оказа се, че YouTube е пълен с подобни клипове и просто трябва да открия своя.

Случайно или не попаднах на тренировъчния режим на Клои Тинг и наистина свят ми се зави. Всяко едно упражнение е добре премислено и точно на мястото си според мен. Изглеждат прости и лесни, но след определен брой повторения мускулите започват да пулсират. Изчислих, че след едночасова тренировка с наставленията на Клои изгарям около 400 калории. На мен ми влия перфектно.

Споделям ви и линк с едно от видеата за постигане на стегнат корем. Пробвайте и ми споделете резултатите си.

https://www.youtube.com/watch?v=u30ElgGF8yk

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like