Полезно и интересно

споделено от Любомира

Фет бърнърите – заслужават ли си? (част 1)

През зимните месеци е нормално да натрупаме повече килограми – мазна храна и липса на достатъчно движение са основните виновници за това. Разбира се, здравословната диета и упражненията са в основата на успешното сваляне на излишните мазнини. За по-бързи резултати много хора приемат и фет бърнъри. Това са хранителни добавки, които действат върху метаболизма и позволяват по-успешното разграждане на мастните депа чрез напълно естествен процес.

Фет бърнърът е направен от естествени съставки, включително кофеин. Обикновено е комбинация от други активни съставки като витамин С, витамин В12 и екстракт от зелен чай или лют червен пипер. Те стимулират целия метаболизъм, като така насърчават изгарянето на мазнини. Към тях могат да се добавят и други вещества, включително минерали, хормони и протеини. Така продуктите се превръщат в основни стимулатори в просеца на отслабването.

Важно е да се знае, че хранителните добавки могат да бъдат максимално полезни, само ако диетата е оптимизирана и се извършва достатъчна физическа активност. Освен това, продуктите са безопасни за здрави хора и затова повечето от тях могат да бъдат поръчани или закупени без рецепта.

На пазара има различни продукти за изгаряне на мазнини, включително разтвор с капсули или кето капки. Те насърчават целенасоченото изгаряне на мазнини и също така действат като намаляват апетита.

Приемът на фет бърнър обаче трябва да се обсъди с лекар, ако съвпадне с приема на други таблетки или ако човекът има алергия към някоя от активните съставки. По принцип продуктите от този тип не се препоръчват за деца или бременни жени.

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like