Полезно и интересно

споделено от Любомира

Приказни талисмани Viano за вдъхновение и сбъднати желания

Обичате ли приказките? Аз лично ги обожавам и смятам, че вълшебните истории от детството трябва да се препрочитат по няколко пъти и то през различни етапи от живота ни. Само по този начин може да разберем поуките, които носят и в същото време да запазим детската си невинност, чистота и вяра в доброто.

Водейки се от този си принцип, аз намерих още един начин, чрез който да изразя любовта си към детските приказки, а и да получа вдъхновение от тях всеки път, когато имам нужда. Порталът към Страната на чудесата за мен се оказа онлайн бижутерия Viano. Там попаднах на разнообразие от сребърни артикули – талисмани, синджири и гривни.

Спрях се конкретно на три висулки, които според мен са със символично значение и отговарят на представата ми за вълшебство и сбъднати желания. Ще ви разкажа за тях и ще споделя посланието, което носят за мен.

Първо си избрах талисман от сребро във формата на красива и нежна фея, която орисва за любов, здраве и сбъдва най-съкровените мечти. Асоциацията, която аз си направих, бе с Камбанка – малка фея, родена за големи подвизи и най-голям приятел на Питър Пан. Освен любим герой от детство, свързвам приказната фея с приключения, труд и упоритост. Тя е символ на доверие и е пример, че малките неща понякога имат най-голямо значение.

Вторият талисман, който си избрах, беше под формата на вълшебната лампа на Аладин. Кой от нас не е искал да има такава като малък, пък и като голям? Ето, че сега чрез Viano ни се предоставя тази възможност. Достатъчно е само да потъркаме бижуто, за да изпълни следващото ни желание. Или поне да придаде приказно сияние на стила ни.

И третият сребърен амулет, който ще краси китката ми, е изобразен като магична каляска. Тя ми напомня, че стига да пожелае, всяка дама може да се превърне в принцеса, да открие своя принц и да получи щастието и любовта, които заслужава. Така чрез сребърните талисмани аз създадох сама своята приказка, която изживявам всеки ден, просто поглеждайки към ръката си.

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like