Полезно и интересно

споделено от Любомира

Полезно

Удоволствието да си жена в Alure

Scalp massageОбичам да съм жена! Обичам всичките ни мигове на глезене, любуване и възхищение; обичам да съм красива и да се виждам и чувствам такава всеки ден; обичам да обичам и да ме обичат!

Удоволствие е да си жена! Докато си бременна, докато готвиш за любимия, докато не спиш заради децата, докато плачеш в ъгъла, докато променяш света!

Затова никога, никога, никога, мили мои, ама наистина никога, не трябва да се лишавате от малките и типично женски удоволствия. Ние ги заслужаваме, защото всекидневно сме бърза помощ, психолог, професионалист, кулинар, учител, възпитател, съблазнителка, домакиня и пр.

Ето аз например вчера посетих новия бутиков салон за красота Alure до Студентски град, където прекарах 4 часа в пълно блаженство. Първо се погрижиха за холивудски вид на косата ми, а после и за звездно сияние на кожата със специален лифтинг масаж, при това на съвсем разумна цена.

Има някаква магия в хубавите салони за красота: откъсват те от всекидневието и битовизмите, за да бъдеш принцеса, кралица и императрица едновременно за няколко часа, за да изживееш своя вълшебен момент.

Ако отдавна не сте отделяли време за себе си, то друг няма да го стори вместо вас, а работата, домакинските, съпружески и родителски задължения няма да намалеят!

Така че грабвайте себе си и целия си чар и право в Бутика! Там ще ви посрещнат с червен килим и отношение като към особа!

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like