Полезно и интересно

споделено от Любомира

Красиво тяло?

Какво означава да имаш красиво тяло? Със сигурност днес всеки ще ти каже, че това означава да си в добра физическа форма, да имаш оформени мускули и правилни пропорции, нищо да не ти виси от никъде и като най-общо казано да си атлетичен.

Тази представа обаче се преекспонира твърде много в очите на определени хора и нещата тотално излизат извън контрол. Друг е въпросът, че в много култури особено за жените е прието да са по-пищни и да не са с толкова силно изразени мускули, защото това не се възприема за особено женствено.

Честно казано според мен всеки има правото да прави с тялото си каквото пожелае. И все в очите на един човек ще бъде красив и привлекателен.

Някои хора покриват телата си с всевъзможни татуси, други намират всякакви места, които да окичат с обици и други подобни пиърсинги. Въпрос на предпочитания.

Но трябва ли да се прекалява? И кой определя кое е прекаляване и кое не? Ясно е, че за всеки човек границата е на различно място и всеки сам определя кое му харесва и кое не. Какво ще кажете вие за това:

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like