Полезно и интересно

споделено от Любомира

Полезно

Фондация Аз съм и благотворителността у нас

734112_1428241944059591_328003936_nМоже и вече да сте чули за фондация „Аз съм“ на модела Ива Механджийска, която организира голям търг с вещите на популярни личности у нас преди Коледа. Механджийска, след като премина през доста трудности, изглежда е решила да се посвети на каузата да помага – на изоставени деца, на хора с тежки заболявания или увреждания. И как да го прави по-добре, освен като използва контактите си от модата и шоубизнеса?  Хареса ми подхода й, който включваше привличането на подкрепата на личности като Силвестър Силвестров, Йоко Захариев, Светослав Кантарджиев и много други дами и господа, работещи в модата и шоубизнеса, като например Никол Станкулова, Мисис Баба – Капка Амзина, Мисис Вселена – Елеонора Манчева, актрисата Диляна Попова и много други. Каузата е била подкрепена и от веригата хипермаркети LIDL , които са дарили празнична вечеря за децата.

Не знам колко е равносметката в цифри от цялото събитие, но със сигурност работата на всички тези хора е направила Коледата на децата в домовете малко весела и хубава. Този свят празник се и трябва да се преживява най-вълшебно от децата.

Още няколко от вещите на звездите, които не са успели да бъдат продадени, са публикувани на сайта на фондацията – imfoundation.eu,  така че ако имате възможност и желание, може хем да се сдобиете с уникален предмет на популярна личност, хем да помогнете на дете в нужда.

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like