Полезно и интересно

споделено от Любомира

Полезно

Когато политиката ти влезе под кожата

Има някои неща, които буквално ти влизат по кожата. Нали знаете, такива по които се вманиачаване било то еднократно или за по-дълго.

И по заглавието на публикацията сигурно вече се досетихте, че днес ще ви говоря какво се случва, когато политиката ви влезе под кожата. С оглед на събитията от последните месеци и предстоящите избори, смея да твърдя, че подобен „феномен” се наблюдава у много хора в страната ни.

post-it-note_pay-attentionПолитиката винаги е била една от типично българските теми за дискутиране. Дори аз се поддавам от време на време да пиша за някои събития или личности от обществената ни сцена, но го правя от време на време. Не допускам много неща да ми влязат наистина под кожата. Мисля, че не е здравословно и както са казали хората „много хубаво, не е на хубаво”. Всяко нещо трябва да е с мяра. Дали става дума за политика, за спорт, за храна, работа или учене, не е добре да се вманиачаване по едно нещо. Така само ще обърнем гръб на други, които също са важни и значими. Само за семейството мога да се съглася, че определя живота ви. Останалото са външни фактори, на които влияете до известна степен. На тях трябва да обръщате внимание, но не и да позволявате да ви влязат под кожата.

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like