Полезно и интересно

споделено от Любомира

Полезно

Течни кристали за косата

urlВ предишния си пост ви споменах, че е хубаво да се вглеждаме повече в косата си и сигналите, които тя ни дава. Нейното състояние може да е индикатор за дисбаланс в цялото ни тяло и е само в наша полза, ако се научим да го разпознаваме.

Това не значи обаче, че трябва да изоставяте продуктите, които могат да подобрят състоянието на косата ви почти мигновено. Те не са толкова дълготрайни, какъвто резултата ще има възстановяването на хармонията в телата ви, но ще ви дадат самочувствието, че изглеждате добре и ще ви накарат да се чувствате по-добре. В тази връзка, добра работа според мен вършат течните кристали. Те заглаждат косъма и правят косата по-мека. Хубаво е да се нанасят върху влажни краища, но може и върху суха коса. Все пак внимавайте и не нанасяйте повече от 5 капки.

На някои жени между другото, които са по-податливи към омазняване на косата, течните кристали може да не се отразяват много добре и да засилят процеса. Против омазняване между другото, можете да пробвате шампоан с лимон. Чувала съм, че помага в тези неприятни моменти.

Google+ Comments

Tagged:

You Might Also Like